Om RUT och RUNE

Konceptet Rut och Rune föddes för länge sedan men det var inte förrän år 2010 som det tog form på riktigt.

Rutan, grundare av Rut och Rune, har sytt så länge hon kan minnas. Hon har under åren köpt upp sig på tyger i mängder och allt i olika färger och mönster. När det började bli fullt i förråden insåg hon att det var dags att sätta igång med skapandet och att förverkliga alla sina idéer. Det var nu som Rut och Rune föddes.


Kollektionerna

Det mest självklara var att döpa tjejkollektionen till Rut. Rut är en fyra årig liten busig och tuff tjej. Hon är samtidigt en prinsessa som älskar att få vara vacker varje dag.


Killkollektionen tillägnades Rune, som är Ruts lillebror. Han är ett riktigt litet charmtroll och han ser upp till sin storasyster i alla lägen. Han gillar starka färger och coola mönster.

 

Kläder är till för att användas!
Vi på Rut och Rune tycker att man ska använda sina finkläder, tisdag som lördag och vi räds inte att experimentera med olika tyg- och färgkombinationer. I första hand kommer klänningarna och skjortorna att tillverkas av de tyger som Rutan har samlat på sig för att i framtiden kompletteras med nya tyger men även en hel del vintage.

 

Vår förhoppning är att ni har samma tänk som oss och att ni vill vara med och färgsätta en massa lyckliga barn med Rut och Runes etikett!


// Rut och Rune 


Butik
Vår butik är uppdaterad med massor av nyheter, välkommen in i butiken!

Blogg
I bloggen skriver vi om våra nya produkter och annat skoj som vi inspireras av, läs mer här.