Betalning med Payson 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

 

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson på www.payson.se

 

Förskotssbetalning

Om föskottsbetalning önskas skicka oss ett mail på ruthmarie.mahrbeck@comhem.se

så svara vi på hur man går till väga.

 

Beställningar postas nästföljande vardag, såvida inte ett senare utskicksdatum begärts. Paketen levereras med Posten och delas ut vardagar, enligt Postens villkor, vanligen 1-2 dagar efter valt utskicksdatum.

 

Reklamationer
Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall mottagaren eller beställaren kontakta ruthmarie.mahrbeck@comhem.se och ange felet så snart som möjligt. så får ni hjälp med retur och makulering av faktura.
Specificera aktuell produkt och beskriv problemet. Beställarens kundnummer och fakturanummer måste också anges. Vi accepterar inte försändelser som inte fått returnummer från oss. Den som returnerar en felaktig vara står för transportrisk, men ej för returportot. Vi återbetalar pengarna till dig senast 14 dagar efter godkänd retur.
Vid en eventuell tvist kommer vi att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det framgå tydligt att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa från och med den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara- eller en vara som fått en tydlig personlig prägel börjar ångerfristen löpa då vi lämnat information.

 

När du utnyttjat din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om vara skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.